Search
Search
nl | en | de | fr

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

OVER DOMO
Laatste nieuws
24-04-2017
Pieter Heemeryck scoort in Gran Canaria

Pieter Heemeryck van het DOMO-Scott team werd knap tweede tijdens de Challenge Gran Canaria afgelopen weekend. Hij moest enkel de tweevoudig olympisch kampioen laten voorgaan.
20-02-2017
Mooie tijd voor Sander Heemeryck


Sander Heemeryck van het DOMO-SCOTT triatlon team pakte dit weekend een mooie 5e plaats in de winterduatlon van Hofstade!
17-10-2016
Pieter Heemeryck wint in Mallorca

Pieter Heemeryck van het DOMO-SCOTT team heeft opnieuw een internationale zege beet. Op 14 oktober won hij met voorsprong de Challenge Peguera, een halve triatlon op het eiland Mallorca.
29-09-2016
Piet Huysentruyt in Johannesburg

Piet Huysentruyt kookt in Zuid-Afrika voor het goede doel. 
Hij kookt samen met andere chefs voor een liefdadigheidsdiner van organisatie 'Chefs Who Share’28-09-2016
Domo Scott 70.3 Ironman Lanzarote

Pieter Heemeryck van het Domo Scott team wint IRONMAN 70.3 in Lanzarote. Proficiat, Pieter!

Bekijk alle resultaten hierProductnieuws
24-04-2017
Summer is coming

De zomer komt steeds dichterbij. Hoog tijd om je voor te bereiden op de warmte. Met deze nieuwe ventilatoren hou je jouw hoofd alvast koel.
19-04-2017
Perfect gekookte eitjes


Met de DOMO-DO9142EK-eierkoker zijn je eitjes in een mum van tijd perfect gekookt. Kook 1 tot 7 eieren, net zoals jij ze graag eet.


lees verder ...
21-03-2017
Xpower: your daily dose of vitamins

Mix snel je gezonde sapjes, smoothies en sportdranken en neem ze onmiddellijk mee. De Xpower is blender en drinkfles in één. Dankzij de krachtige motor van 1000 W is het toestel ook geschikt voor het crushen van ijs, mixen van noten en bevroren fruit.
lees verder ...
13-03-2017
DOMO goes RETRO

Vind je een witte, grijze of zwarte koelkast ook zo saai? Maak dan van je koelkast een echte eyecatcher in je keuken ! Deze retrogroene koel/vriescombinatie DO919RKG van DOMO brengt leven in je keuken. 


lees verder ...
20-02-2017
Koel briesje

De DOMO DO8124 kolomventilator kan ingesteld worden op drie verschillende standen: normaal, natuurlijk en slaap. Bij deze laatste twee geniet je van een koel briesje. 

lees verder ...
Video
Slow Juicer
My Vegetable
Power Blender
Kooklessen
My Tea
My Blender
My Coffee
Linea 2000, het bedrijf achter elektromerk Domo,
viert in september 2016 zijn 30e verjaardag. 
Domo is een sterk Belgisch en innovatief merk dat zijn assortiment afstemt op de noden en wensen van de consument.

Het verhaal van Linea 2000 start in de jaren ’80. Het familiebedrijf is op dat ogenblik invoerder van verschillende merken van huishoudelektro. Sinds jaren legt Linea 2000 zich echter volledig toe op het eigen elektromerk Domo. De leiding is in handen van Wim De Voeght, zoon van oprichter Marcel De Voeght.

Met ruim 300 producten biedt Domo een gevarieerd assortiment voor al uw noden. Het productassortiment is op te delen in verschillende categorieën:
  • Koken en bereiden
  • Koffie en ontbijt
  • Cleaning
  • Ironing
  • Seizoenen
  • Personal care
Een dergelijk assortiment samenstellen is een werk van jaren innovatie en constant verfijnen. De prijs/kwaliteitverhouding en een mooi design staan hierbij centraal.

Bij Domo houden we graag alles zelf in handen, van ontwerp tot dienst na verkoop. Het is cruciaal voor ons om dicht bij onze klanten en consumenten te staan en hen een uitmuntende service te verlenen. Je hoeft geen eindeloze computer keuzemenu's te doorlopen om een antwoord op jouw vraag te krijgen. Bij Domo krijgen klanten, verdelers en consumenten telkens een medewerker aan de lijn want wij geloven in een persoonlijke aanpak.

Domo is de laatste jaren fors gegroeid. Nieuwe trends zet Domo op korte tijd om in vlot verkoopbare producten. Jaarlijks komen er talrijke innovaties op de markt, denk maar aan teppanyaki's, blenders en zeer recent de My Vegetable, de eerste elektrische spiraalsnijder. Een toestel om spaghettislierten te maken van groenten en hard fruit. Vaak gaat het om nieuwe toestellen waarvan enkele jaren geleden nog geen sprake was. Domo bracht ze als eerste op de Belgische markt.

Ondanks de focus op België wordt Domo net zo goed verdeeld in het buitenland. Zo heeft Linea 2000 eigen vestigingen in Duitsland, Frankrijk en Tsjechië. Het bedrijf is tevens via distributeurs vertegenwoordigd in Nederland, Spanje, Zwitserland en Oostenrijk. Ook is Domo Elektro elk jaar aanwezig met een eigen stand op de IFA-beurs in Berlijn.
Login