U bent hier

Aardappelwedges met kippenreepjes en een fris slaatje

Aardappelwedges met kippenreepjes en een fris slaatje

2 kleine aardappelen
zout, lookpoeder en aardappelkruiden
olijfolie
3 kippenreepjes
paprikakruiden en kipkruiden
  1. Snij de aardappelen in wedges, dit mag met de schil er nog aan. De dikte van de wedges zal de gaartijd bepalen. Hoe dunner de wedges gesneden zijn, hoe sneller ze klaar zullen zijn.
  2. Doe de wedges in een kom en voeg een eetlepel olijfolie toe. Meng goed en kruid bij met een snuifje zout, look en aardappelkruiden.
  3. Kruid de kip met paprika- en kipkruiden.
  4. Verwarm de deli-fryer voor op 180°C.
  5. Bak de aardappelwedges en kip samen in de deli-fryer gedurende 18 à 22 minuten op 180°C. Schud de wedges regelmatig op.
  6. Serveer met een fris slaatje