Champignonpuree

4 personen

Bereidingstijd: 40 min.


Benodigheden

  • 1 kg bloemige aardappelen
  • 350 g champignons
  • 1 teentje fijngesneden knoflook
  • 150 g fijngesneden bieslook
  • Magere melk of een klontje boter
  • Olijfolie
  • Op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat

Bereiding

  1. Schil en kook de aardappelen.
  2. Snijd de champignons in kwartjes en stoof deze kort met olijfolie en de knoflook.
  3. Pureer de aardappelen en voeg hier eventueel een scheutje melk of een klontje boter aan toe om de puree smeuïg te maken.
  4. Meng de champignons onder de puree samen met de bieslook.
  5. Breng de puree op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

Smakelijk!

25 februari 2022
26 februari 2022
24 februari 2022