Hartige pannenkoeken

Posted in: Recepten, Lunch

Bereidingstijd: 30 min.


Benodigheden

  • 250g bloem
  • ½ liter melk
  • 4 eieren

Vulling:

  • melk
  • boter
  • harde kaas type emmental
  • gekookte hesp
  • nootmuskaat

Bereiding

  1. Maak het pannenkoekendeeg met de bloem, melk en eieren.
  2. Laat even rusten.
  3. Maak de vulling voor de pannenkoeken.
  4. Maak een bechamelsaus.
  5. Breng de melk aan de kook voeg de boter en nootmuskaat toe.
  6. Voeg de kaas toe tot u een smeuïge saus krijgt.
  7. Voeg nu de in blokjes gesneden gekookte hesp toe.
  8. Bak de pannenkoeken tot het deeg op is.
  9. Vul de pannenkoeken met de saus en plooi ze toe.

Smakelijk!

17 november 2020
18 november 2020
16 november 2020