DOMO: trouwe sponsor van Wout van Aert

DOMO Elektro staat als een blok achter Wout Van Aert. En Wout achter DOMO!

Geplaatst op 1 september 2020
DOMO: trouwe sponsor van Wout van Aert

DOMO: trouwe sponsor van Wout van Aert

Met trots kunnen wij melden dat ook de komende veldritseizoenen het logo van DOMO Elektro op het shirt van wielersensatie Wout van Aert zal prijken. Al sinds 2018 is DOMO Elektro persoonlijke sponsor van veldrijder Wout van Aert en dat zal ook de komende jaren zo blijven.DOMOxWVA - DO725K Espressomachine

Niet alleen is Wout van Aert drievoudig wereldkampioen veldrijden, hij is de laatste jaren ook uitgegroeid tot één van de allerbeste wielrenners ter wereld. Klassiekers als Milaan-San Remo, de Strade Bianche, Amstel Gold Race, Gent-Wevelgem, E3 Harelbeke en Omloop Het Nieuwsblad heeft hij al op zijn rijk gevulde palmares staan. Ook in de Ronde van Frankrijk toont hij dat hij geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Tijdritten, sprints of bergetappes: geen weg is hem te zwaar en geen berg te hoog. Hij gaat door het vuur, niet alleen voor zichzelf maar ook voor zijn ploeg en daarmee toont hij dat hij een echte teamplayer is. Samen kunnen we altijd meer, en dat is een boodschap die we eveneens bij DOMO Elektro willen uitdragen: samen werken, samen bouwen aan een betere toekomst…

Wij bij DOMO delen ook zijn doorzettingsvermogen, ambitie en ploeggeest. Samen met een portie Kempische nuchterheid. DOMO Elektro is een familiebedrijf gesticht door echte Kempenaren en ons hoofdkwartier staat in het hartje van de Kempen in Herentals. Het merendeel van onze meer dan 50 werknemers komt uit deze regio, maar ook de rest van Vlaanderen en België zijn vertegenwoordigd. DOMO Elektro is fier op zijn roots en geeft als innoverend en sterk merk talent uit de regio graag een duwtje in de rug.

Sportiviteit en gezondheid zijn waardes die met topsport worden geassocieerd en die we bij DOMO Elektro hoog in het vaandel dragen. Een gezonde geest in een gezond lichaam in een gezonde wereld zou ons motto kunnen zijn. We trachten zo ecologisch mogelijk te zijn, o.a. door zonnepanelen te plaatsen op ons dak en de verpakkingen van onze toestellen zo ecologisch mogelijk te maken door de hoeveelheid plastic en piepschuim tot een minimum te beperken… We proberen een gezonde levensstijl te promoten door te focussen op lekkere maar gezonde gerechten die met onze toestellen kunnen worden bereid. Binnen het brede assortiment van DOMO Elektro zijn er bovendien voldoende producten die gericht zijn op een gezonde en sportieve levensstijl: soepmakers, blenders,  fruitpersen, … Stuk voor stuk topproducten die we nu kunnen linken aan een topsporter.

Daarom zijn we vereerd dat Wout ook de komende seizoenen ambassadeur is van ons merk. Een beter uithangbord kunnen we ons niet inbeelden.

We wensen Wout van Aert alvast veel succes voor de komende seizoenen. DOMO Elektro staat als een blok achter hem.

DOMOxWVA - Mobiele airco DO360A

 

 

6 november 2020