Minder stress, meer smaak: Back to School met DOMO

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Met de juiste keukentoestellen van DOMO maak je heerlijke lunches voor in de brooddoos!

Geplaatst op 26 augustus 2024
Minder stress, meer smaak: Back to School met DOMO

Minder stress, meer smaak: Back to School met DOMO

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Van vroege ochtenden met snel ontbijt tot drukke avonden waarop de lunch voor de volgende dag voorbereid moet worden: het kan een uitdaging zijn. Met de juiste keukentoestellen van DOMO in huis, wordt het gelukkig een stuk eenvoudiger.

Verse boterhammen en altijd op tijd!

Het is een bekend probleem: net wanneer je die boterhammen wilt klaarmaken, is het brood op of niet meer mals, blijkt de bakker uitverkocht of al gesloten… Gelukkig kun je met de B3976 DOMO Broodbakmachine 500-750-1000gr - 17 programma's - incl. glutenvrij programma altijd genieten van vers brood dat gedurende de nacht bakt en ’s ochtends klaar is om gezond aan de dag te starten. Deze volautomatische broodbakmachine biedt 17 verschillende bakprogramma’s, waaronder een glutenvrije en een zuurdesem optie, en kan broden bakken van 500 g, 750 g of 1000 g. Dankzij de handige timer kan je het toestel ’s avonds instellen zodat je brood ’s ochtends klaar is. ​
​​
​Loopt de ochtendroutine wat uit? Gebruik dan de automatische warmhoudfunctie die je brood tot 60 minuten warm kan houden. Dit toestel past zich aan jouw wensen aan zodat jij stressvrij aan je dag kan starten.

 

Voor grotere gezinnen is er de B3977 DOMO Broodbakmachine 1000-1250-1500gr - 17 programma's - incl. glutenvrij programma. Deze broodbakmachine biedt dezelfde veelzijdigheid en gemak, en dankzij de XL-kuip en 2 kneedhaken bak je broden van 1000 g tot 1500 g. Maak gebruik van de voorgeprogrammeerde bakprogramma’s of experimenteer zelf met het personaliseerbare DIY-programma. Daarnaast maakt het LCD-display de bediening heel eenvoudig.

Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van je zelfgebakken dagvers brood!

Perfect gesneden naar ieders goesting

Wist je dat brood veel langer vers blijft als je het pas snijdt wanneer je het nodig hebt? Met de DO523S DOMO Snijmachine Ø 17 cm - tot 15 mm is een brood snijden kinderspel.

​Je kan de dikte zelf instellen van 0 tot 15 mm. Heb je zin in fijngesneden boterhammen of wil je eens experimenteren met dikkere sneden, bijvoorbeeld voor in de grill? Deze snijmachine levert telkens weer een perfect resultaat. Ook je tieners kunnen ermee aan de slag; dankzij het restenhandvat en de veiligheidsschakelaar is het toestel veilig in gebruik. Na gebruik berg je het toestel compact op: wikkel het snoer in de opberging en klap het toestel toe voor plaatsbesparing in je kasten!

 

De smaak van thuis mee op kot

Maakt de boekentas plaats voor koffers en het kotleven? Met de DOMO Croque XL: voor 2 grote boterhammen DO9056C geef je je kind een stukje van het vertrouwde thuisgevoel mee. Deze croquemachine heeft 50% grotere platen dan de klassieke modellen, zodat je gewone boterhammen omtovert tot heerlijke croques: ideaal voor snelle en makkelijke maaltijden tijdens het studeren. ​ Met de hoogwaardige antiaanbaklaag en “cool touch”-behuizing is het toestel niet alleen eenvoudig in gebruik, maar ook veilig en compact op te bergen.

 

 

Met deze toestellen van DOMO ben je niet alleen goed voorbereid op het nieuwe schooljaar, maar ook op elke dag die volgt. Snel, makkelijk en altijd heerlijk vers – zo wordt de Back to School routine een stuk leuker!

Je vindt deze, en al onze andere Back-2-School producten op deze website.

 

13 mei 2024