DOMO viert de feestdagen met betaalbare eindejaarsgeschenken

10 x de allerleukste kerstcadeaus onder de 50 euro en 100 euro

Geplaatst op 22 november 2023
DOMO viert de feestdagen met betaalbare eindejaarsgeschenken

10 ideale kerstcadeaus onder de 50 euro en 100 euro

Het aftellen naar de feestdagen kan eindelijk beginnen! DOMO, de betrouwbare Belgische partner voor huishoudelijke apparaten, maakt het gemakkelijk om dit seizoen te schitteren met geweldige eindejaarsgeschenken. Om de jaarlijkse zoektocht naar het perfecte cadeau wat makkelijker te maken, hebben we hieronder een DOMO Gift Guide opgesteld met de leukste cadeaus voor de feestdagen, voor zowel je partner, broer, zus, mama als papa… Kortom voor iedereen en bovendien met verschillende prijskaartjes.

De leukste én handigste cadeaus voor minder dan 50 euro

Een leuk cadeau hoeft helemaal niet duur te zijn. DOMO stelt 5 toppers uit het assortiment voor, die iedereen kunnen bekoren.

DO9177PZ DOMO Pizzamaker 'My Express' - Multifunctioneel toestel

Breng de smaak van Italië naar uw keuken met de DOMO Pizzamaker 'My Express'. Bak heerlijke, knapperige pizza's (diepvries en vers) in slechts enkele minuten, perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie. Bovendien kan je er ook in een mum van tijd quiches, omeletten of pannenkoeken in maken.

Adviesverkoopprijs DO9177PZ DOMO Pizzamaker 'My Express' - Multifunctioneel toestel: €49,95

DO708K DOMO Koffiezet met timer en display - 1,5 L

Begin de dag met de perfecte kop koffie dankzij het DOMO Koffiezetapparaat met timer en display. Programmeer het toestel ’s avonds, zodat je kan genieten van een verse tas zodra je wakker wordt. Bovendien houdt het toestel de koffie nog 40 minuten warm waarna het zichzelf automatisch uitschakelt. Dit toestel werd onlangs nog beoordeeld als ‘Beste koop’ door Test-Aankoop.

Adviesverkoopprijs DO708K DOMO Koffiezet met timer en display - 1,5 L: €39,95

 

DO9195C DOMO Big Croque XL: voor Belgische boterham

Maak heerlijke croques met de DOMO Big Croque XL. De extra grote platen zorgen ervoor dat Belgische boterhammen perfect passen. Dankzij de “deep fill”-bakplaten kan je extra veel beleg tussen je croque leggen. Dit toestel is dus een must-have voor elke snackliefhebber.

Adviesverkoopprijs DO9195C DOMO Big Croque XL voor Belgische boterham: €49,95

DO9192MC DOMO Mini-chopper 'X Power'

Help je geliefde tijd in de keuken te besparen met de DOMO Mini-chopper 'X Power'. Hak snel en gemakkelijk groenten, kruiden, vlees, noten en zoveel meer voor al je favoriete gerechten. Schakel de hakker een versnelling hoger om je bereiding te pureren. Handig voor het maken van dipsauzen.

Adviesverkoopprijs DO9192MC DOMO Mini-chopper 'X Power': €29,95

 

DO2309I DOMO IJsmachine met vrieskom - 1 L

Trakteer op zelfgemaakt ijs met de DOMO IJsmachine. Je kan je laten inspireren door de meegeleverde recepten of ga creatief aan de slag en bedenk ​ je eigen smaken en creaties! ook na het ijs draaien wordt de pret niet vergald: het toestel is snel uit mekaar te halen zodat je het snel en gemakkelijk kan proper maken.

Adviesverkoopprijs DO2309I DOMO IJsmachine met vrieskom - 1 L : €49,95


Cadeaus voor de foodies van de familie tussen 50 en 100 euro

Staat eten altijd centraal bij jullie? Dan zit je met deze keukentoestellen van DOMO sowieso goed!

DO9225G DOMO Multifunctionele contactgrill - grijs

Op zoek naar een cadeau voor iemand die houdt van panini’s, gegrild vlees, gegrilde groenten en/of vis? Zoek niet langer en bestel de DOMO Multifunctionele contactgrill. Het zwevend deksel past zich automatisch aan aan de inhoud, zodat de hele bakplaat steeds een optimaal contact behoudt met de bereiding in de grill. De thermostaat kan je instellen en het lampje geeft aan wanneer de grill de gewenste temperatuur heeft bereikt. Zet het nieuwe jaar vol inspiratie en grill ideeën in.

Adviesverkoopprijs DO9225G DOMO Multifunctionele contactgrill: €79,95

 

DO9224W DOMO Roterend wafelijzer - rechthoekige wafels 4x7

Ook aan de bakfanaten heeft DOMO gedacht. Plezier voor groot en klein met het roterend wafelijzer. De heerlijke geur van wafels komt je tegemoet, bij het bereiden van de goudbruine wafels. ​ De roterende functie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het beslag, voor de perfect luchtige wafel!

Adviesverkoopprijs DO9224W DOMO Roterend wafelijzer: €69,95

DO700BL DOMO Xpower Blender

Voor de fan van sapjes, smoothies en sportdranken, kan je deze DOMO Xpower blender onder de kerstboom leggen. De Xpower is blender en drinkfles in één. Bij dit model krijg je 3 flessen met afsluitbare drinktuit. Deze flessen zijn BPA-vrij en absorberen dus geen geuren of smaken en zijn vaatwasmachinebestendig. Dankzij de krachtige motor van 1000 W is het toestel ook geschikt voor het crushen van ijs, mixen van noten en bevroren fruit.

Adviesverkoopprijs DO700BL: DOMO Xpower blender: €84,95

 

DO734BL

De mooie groene DOMO Blend & Balance blender met glazen kan staat prachtig op het aanrecht. Het toestel is perfect om te mixen, blenden, hakken en ijs te malen. Maak smoothies met vers fruit en lekkere groentjes en neem ze mee overal waar je gaat in de drinkfles van 600 ml. 

Adviesverkoopprijs DO734BL DOMO Blend & Balance blender: €84,95

DO9254M DOMO Mixerset 'My Vegetable' 4-in-1 - incl. spiraalsnijder

Deze mixerset is zoveel meer dan enkel een staafmixer. De set bevat namelijk 4 verwijderbare opzetstukken: soepstaaf, klopper, hakmolen en spiraalsnijder en vormt daarmee het ideale geschenk voor de hobbykok van de familie. De toepassingen zijn eindeloos, van mixen en pureren tot hakken, van kloppen tot het maken van gezonde groenteslierten.

 Adviesverkoopprijs DO9254M DOMO Mixerset 'My Vegetable' 4-in-1: €79,95

 

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan zeker ook eens een kijkje naar ons volledige assortiment. In het uitgebreide aanbod zal je ongetwijfeld het ideale cadeau vinden voor onder de kerstboom!

24 november 2023
18 oktober 2023