DOMO zorgt voor het gezelligste eindejaarsfeest

Kerst vieren met de familie en aftellen van oud naar nieuw in gezelschap van onze allerliefsten. Met de juiste voorbereiding en handige DOMO toestellen is de hele dag of avond veel sneller georganiseerd dan je zou denken.

Geplaatst op 30 november 2022
DOMO zorgt voor het gezelligste eindejaarsfeest

Heb jij jouw kerstboom al gezet? De donkere dagen doen ons verlangen naar de kerstboom, lichtjes en gezelligheid. Kerst vieren met de familie en aftellen van oud naar nieuw in gezelschap van onze allerliefsten. Momenten die de afgelopen twee jaar niet mogelijk waren, maar waar we nu des te meer van willen genieten. Toch staan we deze keer ook stil bij het prijskaartje. Thuis vieren dan? Je hebt alles in de hand, maar het brengt natuurlijk een hele hoop werk met zich mee… Denk je! Met de juiste voorbereiding en handige DOMO toestellen is de hele dag of avond veel sneller georganiseerd dan je zou denken.

Bamboo-st je tafel

DOMO biedt bamboe toestellen aan die het diner een stuk makkelijker laten verlopen en die ook erg mooi ogen op je tafel. Tijdens het diner zit iedereen gezellig aan tafel, dus je hoeft niets van de feestdis te missen!

DO9246G DOMO Raclette-grill - Bamboo - 8 P - 1200 W

Voor sommige gezinnen zijn feestdagen zonder het raclettetoestel boven te halen ondenkbaar! DOMO’s raclette- en grillcombinatie bevat 8 pannetjes en ook 4 XL pannetjes. Dit alles in een antiaanbaklaag en met een roestvrijstalen verwarmingselement, afgewerkt met bamboe voor een stijlvolle tafel.

DO8716W DOMO Gourmetset - Wooden design - 2-in-1 - 6 P

Ook de wok-fanaten weet DOMO op hun wenken te bedienen. Met 6 pannetjes en spatels maakt iedereen aan tafel zelf zijn of haar favoriete wokcombinatie klaar. Het toestel is makkelijk te reinigen én als complete verrassing kan je deze wok-set ook gebruiken als pannenkoekenplaat! Zo weet je ook meteen al welk dessert je zal serveren ;-)

DO8311TP  

Tot slot is er in bamboe de teppanyaki. Deze heeft een hoogwaardige bakplaat van 51 op 26 cm met onderaan een bakje om vetresten op te vangen. Met zo’n teppanyaki gaar je niet alleen de vleesjes, maar bijvoorbeeld ook groentjes en aardappelen. 

 Kies jij voor een van deze drie? Of zet je ze alle drie gelijk op tafel? 


Cooking is fun

Bovenstaande toestellen bestaan voor de liefhebbers ook zonder de bamboe afwerking. Dit zijn onder andere de Teppanyaki (DO8308TP) van 47 op 27 cm en de Steengrill-Grill-Raclette (DO9189G) met inclusief een gepolijste natuursteen.

DO8708W

Deze elektrische wok uit het funcooking gamma is dit keer de XL versie in plaats van de kleine pannetjes. De gegoten aluminium pan heeft een inhoud van 5 liter en diameter van 35,5 cm met een glazen deksel. En het mooiste van allemaal is misschien wel dat deze gewoon de vaatwas in mag!

DO706F DOMO Fondue - 8P - roestvrijstaal - 1500 W

Nog één van de ultieme feestdagen toppers is met z’n allen rond het fonduestel. Die van DOMO heeft een capaciteit van 1,4 liter, met 8 vorkjes en is vervaardigd uit roestvrijstaal met cool touch handvaten.


De frituurketel in

Met volk over de vloer blijft ook frituren razend populair. Een warm hapje, kroketjes als bijgerecht of een hartverwarmende oliebol als dessert. DOMO heeft hiervoor alvast twee friteuses die het ontdekken waard zijn. Een zwarte (DO1014FR) of een witte (DO519FR), beide met roesvrijstalen behuizing en kuip, 3 verwarmingslussen voor snelle-egale-stabiele opwarming en deksel met kijkvenster, plus uitneembare geurfilter.


Wat mist er dan nog?

Met bovenstaande kom je al heel ver om je gasten een lekker eindejaarsmenu voor te schotelen. Voel je ambitie om het nog verder te schoppen in ‘homemade with love’? Dan zijn ook volgende toestellen erg interessant!

DO498BL DOMO Soepmaker - 1,6 L - 3 programma's

Een echte blijver als voorgerecht is soep. Erg makkelijk ook, je maakt het (een dag) vooraf en hoeft het enkel op te warmen. Met een soepmaker kan het zelfs nog makkelijker! Kies je favoriet uit de 3 programma’s en 20 minuten later heb je tot 1,6 liter soep al klaar.

B3973 DOMO Broodbakmachine 700-1000gr - 12 programma's - incl. warmhoudfunctie

Bij uitgebreid tafelen komt er sowieso ook brood op tafel en dit zelf maken is eigenlijk ook niet zo’n hele klus. Vermijd de rij bij de bakker en tover dankzij de 12 verschillende bakprogramma’s en 3 korstbruiningscontroles je eigen brood op tafel (van 700 tot 1000 gram). Deze is ook geschikt voor glutenvrij bakken, heeft een timer tot 13 uur ver en een warmhoudfunctie van 60 minuten.

DO9224W

Serveer je bij de koffie graag een wafel? Laat het dan dankzij dit nieuwe roterend wafelijzer zijn. Door het 180° draaien verzeker je een consistent en egaal bakresultaat voor 2 grote wafels. Veilig door de cool touch behuizing en handvat, proper met het opvangschaaltje voor deegresten en ten slotte ook compact en eenvoudig op te bergen.

 

6 maart 2023
28 november 2022