Dankzij deze toestellen maak je je goede voornemens in 2022 waar!

Deze DOMO-toestellen en bijhorende recepten maken die nieuwe, gezonde start voor jou heel wat gemakkelijker! 

Geplaatst op 5 januari 2022
Dankzij deze toestellen maak je je goede voornemens in 2022 waar!

Dankzij deze toestellen maak je je goede voornemens in 2022 waar!

DO722BL DOMO High Speed Blender met glazen kan van 1,75 L - 1400 W - RVS/zwart

Op zoek naar een gezonde aanvulling op je ontbijt? Of naar een voedzaam tussendoortje? Probeer dan eens een smoothie te maken. Smoothies zitten boordevol vitaminen en je kunt er bovendien oneindig mee variëren. Met DOMO’s High Speed Blender is het echt kinderspel! Je verzamelt je fruit, groente, zuivel of andere ingrediënten naar keuze, doet die in de glazen kan en verder laat je de blender z’n werk doen! We helpen je alvast op weg met enkele lekkere smoothie-recepten zodat je jouw goede voornemens direct kan omzetten in nieuwe gewoontes.

DOMO High speed blender DO722BLDOMO High speed blender DO722BL
DOMO Deli-Fryer 5,5L DO536FRDOMO Deli-Fryer 5,5L DO536FR

DO536FR NIEUW: DOMO deli-fryer DO536FR

Gezond(er) bakken? Het kan met DOMO’s DO536FR Deli-fryer of heteluchtfriteuse. Hiermee wordt er namelijk tot 80% minder vet gebruikt. Laat de klassieke frituursnacks en kroketten even voor wat ze zijn, en probeer dit jaar eens de heerlijke recepten voor vlees, quiche, cake en nog veel meer! Een niet te missen toestel waardoor je die gezonde voornemens met gemak waarmaakt! Het nieuwe model in inox verdient met zijn mooi design bovendien een vast plaatsje op je keukenaanrecht.

DO8311TP

Geef toe, meestal verdwijnt dat teppanyaki-toestel na de feestdagen en veel te uitgebreide kerstdiners terug in de kast. Maar wist je dat eten bereiden op de teppanyaki eigenlijk ook gezond kan? Je kiest namelijk zelf welke vetstof je gebruikt en hoeveel je ervan gebruikt. Vervang de boter door een kleine hoeveelheid olie en de grote stukken vlees door wat meer groenten of een stukje magere vis.

DOMO Keukenrobot DO9231KRDOMO Keukenrobot DO9231KR

DO9231KR

Dé key tot gezond eten is zelf koken met verse producten, zo weet je precies welke ingrediënten er allemaal in je maaltijd verwerkt zitten en kies je zelf hoeveel vetstoffen je gebruikt. Een goede keukenrobot is niet te missen bij het bereiden van vele verse en gezonde maaltijden. De veelzijdige DO9231KR keukenrobot van DOMO komt inclusief klopper, deeghaak, roestvrijstalen ballongarde & blender en is de ideale hulp voor het bereiden van al je voedzame maaltijden!

6 januari 2022
5 januari 2022