7 ideale vaderdag cadeaus!

Op 12 juni is het weer zo ver, dan zetten we onze papa’s al eens graag in de kijker! We helpen je alvast het perfecte cadeau te vinden!

Geplaatst op 8 juni 2022
7 ideale vaderdag cadeaus!

7 Vaderdag cadeaus waardoor jij dit jaar zeker papa’s favoriet bent of blijft!

Op 12 juni is het weer zo ver, dan zetten we onze papa’s al eens graag in de kijker! Het perfecte cadeau vinden blijft echter vaak een ware zoektocht… 
Laat DOMO jou dit jaar helpen om het perfecte cadeau te pakken te krijgen. Bonus, dat kleine of grote geschenk voor je papa wordt zo aan huis geleverd!

 

1. DO536FR DOMO Deli-fryer - 5,5 L - inox - 1800 W

Is jouw papa een echte kok? Of juist niet... Dat maakt helemaal niets uit, want met deze deli-fryer maakt hij diverse zaken in no time klaar. Van frieten, kroketjes en snacks tot kip, vlees, quiche en cake. Zo’n hete lucht friteuse heeft werkelijk van alles in zijn mars en gebruikt tot 80% minder vet dan bij gewoon frituren. Als kers op de taart heeft dit toestel ook een erg mooie look en cool touch behuizing voor een veilig gebruik.

2. DO91606W DOMO Premium wijnkoelkast - 32 flessen

Voor elke papa die een echte wijnliefhebber -of zelfs wijnkenner- is, is de premium wijnkoelkast van DOMO een must. Goed voor het bewaren van 32 flessen volgens de betrouwbare temperatuurzone van 5 tot 22°C. De koelkast is niet alleen makkelijk in gebruik, het heeft ook een prachtige look. Het bevat 6 planken uit gelakt hout die je eenvoudig kan verstellen in hoogte. Dit cadeau is trouwens een echte win-win, want je kan er natuurlijk zelf van meegenieten!

3. DO725K DOMO Semi-professionele espressomachine met grinder en drukmeter - 20 bar

Heeft jouw papa een ochtendhumeur die alleen weg te krijgen valt met een goeie kop koffie? Dan is deze espressomachine hét uitgelezen cadeau voor hem. Het heeft een robuust en volledig gegoten uitvoering in combinatie met de nieuwste geavanceerde koffietechnieken. Wie weet schenk je jouw papa er ook een nieuwe hobby mee om zich te ontpoppen tot een echte ‘barista at home’ door alle opties uit te proberen tot zijn nieuwste koffiecreaties!

4. DO9245G

Als het even snel moet, of wanneer zin of geduld ontbreekt om uren in de keuken te staan, dan is deze grill ideaal. Het is perfect voor panini’s of toasts onder de grill, maar ook voor het bakken van vlees of vis, groenten en nog zo veel meer. Het heeft een regelbare thermostaat en een opvangbakje voor overtollig vet. Bovendien zal het mooi staan in de keuken dankzij de roestvrijstalen cool touch behuizing. Voor wie het toch liever opbergt kan dit toestel ook rechtopstaand in de kast, een stuk compacter.

5. DO1091TD

Is jouw papa van het ijdele type? Verras hem met een professionele tondeuse om er elke dag stralend uit te zien! Deze is superhandig in gebruik dankzij de draadloze werking. De tondeuse heeft premium kwaliteitsmessen en 6 opzetkammen waarvan zelfs één voor uitdunnen. Met dit toestel krijgt hij letterlijk alles in handen om zichzelf piekfijn te verzorgen!

6. DO239S

Houdt jouw papa het huis graag kraaknet? Dan is deze handstofzuiger mogelijks zijn nieuwe beste vriend! Deze is snoerloos, makkelijk in gebruik en valt overal mee te nemen (denk bijvoorbeeld in de auto). Dankzij de eenvoudig te verwijderen filters is ook het stofreservoir vlot te reinigen. De handstofzuiger heeft een oplaadtijd van 4 uur waarna je er zo’n 20 minuten mee aan de slag kan. A clean home is a happy home!

7. DO152A DOMO Mobiele air cooler met waterreservoir van 5,5 L

Ziet jouw papa zodanig af van hete zomerdagen dat hij liever fris binnen zit? De DOMO aircooler is perfect voor wie geen airco kan verdragen, maar toch graag van frisse lucht geniet! Dit toestel verspreidt koude lucht in de kamer en maakt het dragelijk om er te werken, slapen of meer. Perfect voor alle hete papa’s onder ons ;-)

9 juni 2022
8 juni 2022