- Programma: Extra smooth
Benodigdheden
- 1 kleine bloemkool
- 3 paprika's
- 1 grote ui
- 3 teentjes look
- 60 g cashewnoten
- 1 l water
- 2 groentebouillonblokjes
- 3 el witte miso
- 0,5 tl komijn
- peper en zout
- olijfolie
- toppings: geroosterde cashewnoten en verse kruiden
Bereiding
- Snijd de bloemkool in roosjes en de paprika’s in reepjes.
- Vet ze in met wat olijfolie en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Zet ze in een voorverwarmde oven van 175°C gedurende 30 min.
- Snijd de ui in stukken en doe deze samen met de teentjes look in een vuurvast kommetje, doe er wat olijfolie over en zet ook dit kommetje voor zo’n 10 à 15 min. mee in de oven.
- Doe daarna alle gegrilde groenten, de ui, look en ook alle andere ingrediënten (behalve de topping) in de soepmaker.
- Kies het programma ‘Extra smooth’.
- Serveer de soep met geroosterde cashews en verse kruiden.
Smakelijk!
17 juni 2022