Benodigdheden
- 125 g kokosolie
- 200 g pure chocolade
- 2 hele eieren en 2 eierdooiers
- 60 g kokosbloesemsuiker
- 20 g speltbloem
- snuifje zout
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 210°C.
- Smeer de vormpjes in met een beetje kokosolie.
- Laat de chocolade en de kokosolie samen smelten au bain-marie.
- Klop de eieren en de eierdooiers samen met de kokosbloesemsuiker.
- Voeg er voorzichtig de chocolade bij en de gezeefde speltbloem met een snuifje zout.
- Vul de vormpjes en zet ze in de koelkast om af te koelen en op te stijven.
- Bak de moelleuxs 10 à 13 minuten, afhankelijk van de grootte. De moelleuxs moeten van binnen nog wat vloeibaar zijn.
- Serveer warm met een bolletje ijs of gebakken peertjes.
Smakelijk!
25 maart 2022