Recept Pasen gevulde croissant met eiersalade Paasbrunch

Gevulde (wortel) croissant met eiersalade voor op de Paasbrunch

Bereidingstijd: 45 min.


Benodigheden

  • 1 blik croissantdeeg (6 stuks)
  • 4 eieren
  • 2 el mayonaise
  • 1 tl mosterd (dijon)
  • 1/2 tl currypoeder
  • Peper en zout
  • Peterselie (vers)
  • Roomhoorntjes

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Neem het croissantdeeg en snijd deze in reepjes.
  3. Wikkel de repen croissantdeeg om een roomhoorntje. Zorg dat het deeg elkaar deels overlapt om geen gaten te krijgen.
  4. Leg de hoorntjes op de bakplaat en bak deze 10 – 12 minuten in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn.
  5. Kook ondertussen de eieren gaar in de eierkoker en laat ze vervolgens schrikken onder koud water.
  6. Hak de eieren fijn en meng samen met de mayonaise, mosterd, currypoeder, peper en zout tot een smeuïge eiersalade.
  7. Vul de croissants met de eiersalade en werk af met een takje peterselie zodat het lijkt op een wortel.

Smakelijk!

21 maart 2024
21 maart 2024
21 maart 2024