Pastinaakpuree

4 personen

Bereidingstijd: 40 min.


Benodigheden

  • 1 kg bloemige aardappelen
  • 1 kg pastinaak
  • 4 teentjes fijngesneden knoflook
  • 100 g rucola
  • Magere melk of boter
  • Op smaak brengen met peper, zout, nootmuskaat en tijm

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en de pastinaken.
  2. Snijd ze in stukjes.
  3. Kook de aardappelen en de pastinaak samen met de knoflook.
  4. Pureer de aardappelen samen met de pastinaak en knoflook.
  5. Om de puree smeuïg te maken, kan je een scheutje magere melk of een klontje boter toevoegen.
  6. Werk af met rucola en breng de puree op smaak met peper, zout, nootmuskaat en tijm

Smakelijk!

21 februari 2022
22 februari 2022
20 februari 2022