- Programma: DOUGH
Benodigheden
- 230 ml water
- 2+1/3 el olijfolie
- 3/4 tl zout
- 1+1/2 el suiker
- 457 g witte bloem
- 1+1/2 tl korrelgist
OF 11 g verse gist
Bereiding
- Doe de ingrediënten in de bakvorm en kneed het deeg met het DOUGH programma.
- Neem het deeg uit de machine en verdeel het in 6 bolletjes.
- Leg 1 bolletje op een met bloem bestrooid werkvlak en rol het glad in een ronde vorm met een bebloemde deegrol.
- Plaats het deeg op een licht ingevette bakplaat en prik erin met een vork.
- Garneer en bak de pizza gedurende 15 à 20 minuten in de oven, op 200°C.
- Tip: hou je graag deeg voor later? Wikkel de deegbolletjes in huishoudfolie en berg ze in een diepvrieszak op in de diepvries. Zo kan je het deeg nog 2-3 maanden bewaren.
Smakelijk!
10 februari 2022