Benodigdheden
- 6 puntpaprika’s
- 3 bollen mozzarella
- 18 kerstomaatjes
- 4 el pijnboompitjes
- Olijfolie
- Peper, zout en Italiaanse kruidenmix
Bereiding
- Was de puntpaprika’s, halveer ze en verwijder de zaadlijsten.
- Leg de paprika’s in een bakvorm met de open zijde naar boven.
- Snijd de mozzarella in stukjes.
- Was de tomaatjes en snijd ze in twee.
- Vul de paprika’s met mozzarella en tomaat en besprenkel met olijfolie. Breng op smaak met peper, zout en Italiaanse kruidenmix.
- Plaats de bakvorm in de airfryer en bak gedurende 15 minuten op 180 °C.
- Voeg in de laatste 5-6 minuten de pijnboompitjes toe door deze te verspreiden over de puntpaprika’s.
Tip: lekker met quinoa of parelcouscous
Smakelijk!
18 februari 2025