Recept Puntpaprika gevuld met mozzarella

Puntpaprika gevuld met mozzarella

4 personen

Bereidingstijd: 30 min.

Toestel: Airfryer 10 L


Benodigdheden

  • 6 puntpaprika’s
  • 3 bollen mozzarella
  • 18 kerstomaatjes
  • 4 el pijnboompitjes
  • Olijfolie
  • Peper, zout en Italiaanse kruidenmix

Bereiding

 

  1. Was de puntpaprika’s, halveer ze en verwijder de zaadlijsten.
  2. Leg de paprika’s in een bakvorm met de open zijde naar boven.
  3. Snijd de mozzarella in stukjes.
  4. Was de tomaatjes en snijd ze in twee.
  5. Vul de paprika’s met mozzarella en tomaat en besprenkel met olijfolie. Breng op smaak met  peper, zout en Italiaanse kruidenmix.
  6. Plaats de bakvorm in de airfryer en bak gedurende 15 minuten op 180 °C.
  7. Voeg in de laatste 5-6 minuten de pijnboompitjes toe door deze te verspreiden over de puntpaprika’s.

Tip: lekker met quinoa of parelcouscous

Smakelijk!

18 februari 2025
19 februari 2025
18 februari 2025