DOMO tagliatelle met gegrilde steak

Tagliatelle met gegrilde steak

2 personen

Bereidingstijd: 40 min.


Benodigheden

  • 2 filet purs
  • 4 takjes verse tijm
  • 1 citroen, de zeste
  • 200 gr tagliatelle
  • 2 handjes rucola
  • peper - zout

Voor de saus:

  • 120 gr pancetta, in blokjes
  • 3 teentjes look, fijngesneden
  • 1 handvol salieblaadjes, grof gesneden
  • 1 citroen, het sap
  • 1 el boter
  • 6 kerstomaatjes, in blokjes
  • peper - zout

Bereiding

 

  1. Kruid de filet purs met peper, zout, tijm en citroenzeste. Zet even aan de kant. 
  2. Bak de pancetta krokant aan in een pan op het vuur samen met de look en de salie. Kruid met peper en zout. Besprenkel met het citroensap en voeg de boter toe. Laat op een rustig vuurtje verder sudderen. Roer er als laatste nog de kerstomaatjes onder. 
  3. Kook de pasta gaar in gezouten water, giet af en voeg toe aan de saus. Meng alles onder mekaar.
  4. Verwarm de DOMO Grill Genius voor en zet op de stand ‘saignant’. Gaar de filet pur tot het signaal afgaat. Snijd de filet pur in dunne schijfjes. 
  5. Verdeel wat rucola over bordjes, dresseer hierop de pasta met de saus en de schijfjes filet pur. Werk nog af met een takje tijm en een draai van de pepermolen alvorens te serveren. 

Smakelijk!


Wil je Jeroen De Pauw dit recept zien maken? Bekijk dan zeker onderstaande video!

4 oktober 2023
4 oktober 2023
4 oktober 2023